Så fint det blev

Det är så mycket att göra på dagarna så jag hinner inte med att vila upp mig. Men det är kul, fått så mycket gjort de här första dagarna av semestern.

Igår så gjorde jag och pappa klart altanen på baksidan. Är verkligen supernöjd med resultatet. Lamporna gjorde det där lilla extra på den som gör den så fin. Syns iofs inte så mycket på dan/sommaren, då det är ljust hela tiden. Men till hösten så kommer det bli otroligt fint.





Pratade lite om att jag skulle hämta en sten i måndags kväll. Sagt och gjort så gick jag iväg med Tussen och ett par arbetshandskar. Kikade mig omkring och det var ingen där. Sen lyfte jag upp den och bar hem den. Stenen vägde mer än jag räknat med, så var helt slut efter halva sträckan. Men kunde ju inte lämna stenen där och vila, så det var bara att kånka på hela vägen hem. Den gjorde sig bra i landet.

När alla växter tagit sig ordentligt till nästa år så kommer det bli ännu vackrare i landet.



Idag har jag varit i sommarstugan. Min arbetsuppgift idag var att städa upp i badrummet som är i princip klart. Det var så mycket byggdamm och smuts på allt kakel och golv, så det tog flera timmar att skrubba rent allting. Men nu blänker kakelplattorna så fint på väggen där inne. Nu är det bara resten av huset som ska göras klart, sen är det ju beboligt.

Kvällen tillbringade jag med Tussen och mina föräldrar på Karlsro i Vänersborg. Vi gick tipspromenad och åt våffla och lyssnade på musik. Hämtade ut mitt tredje pris jag vann för två veckor sedan, kaffe och the. Denna veckan vinner jag nog inte, hade lite för många fel.

Imorgon ska jag plocka jordgubbar om det inte regnar. Mums, en jordgubbe i skålen, en i magen, en i skålen och en i magen kommer det att vara.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Åh, vad fint det blev på altanen! Ha en bra dag i jordgubbslandet imorgon, jordgubbar kan man inte ha för många av i magen :)

2011-07-06 @ 21:22:13
URL: http://xvikt.wordpress.com
Postat av: Pernilla Be

Det blev superfint - både altanen och stenen.



Mvh, Pernilla be

2011-07-06 @ 22:52:05
URL: http://Www.pernillasviktresa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0